Naprapat Daniel Ryholt
Daniel hemsida

Jag har jobbat som naprapat sedan 2013 och har ett stort idrottsintresse och är aktiv inom fotboll, klättring och golf.

Jag behandlar alla muskel och ledproblem men har ett extra intresse för axelproblematik. De behandlingstekniker jag jobbar med är muskel- och ledbehandling, Dry needling samt rehabiliteringsträning.
Målet med behandlingarna är att hitta bakgrunden till problemet för att kunna förhindra återkommande besvär av samma problem.

Fysioterapeut Linda Johansson Granestrand
Lunda hemsida

Jag är fysioterapeut sedan 2004 med utbildning och lång erfarenhet av Ortopedisk Medicin, akupunktur samt träning vid hälsa och ohälsa.

Jag brinner för mitt yrke och vill inspirera mina kunder till att få en långsiktigt fungerande lösning för deras besvär genom att erbjuda god behandling och förklaring och förståelse för att kunna fortsätta med egenbehandling i form av framförallt träning.

Naprapat Sofia Nygren
Sofia hemsida

Jag har jobbat som naprapat sedan 2016. Träning och hälsa har alltid varit ett stort intresse och truppgymnastik har alltid legat mig varmast om hjärtat som jag utövat under större delen av mitt liv.

Jag jobbar med flertalet behandlingstekniker så som massage/pressur, manipulation, stretching Dry needling, stötvåg samt träning.

Jag slå gärna ett slag för rörelseträning och drivs av att på bästa sätt anpassa min behandling efter just dina behov och förutsättningar.